Vem är Johny?
Ålder: 65 år.
Bor: Utanför Eslöv
Jobbar: Som säljare på Wacker Neuson AB.
Extrajobbar som cirkelledare i data för ABF Mellanskåne.
Hobby: Datorer (förstås), hundar, musik, litteratur och film .
Tror: Att man alltid skall försöka se saker från mer än en sida.
Vardagshjälte: Homer Simpson (om det nu är vardag :))

Bakgrund
Började arbetslivet som verkstadsarbetare. Under 15 år var jag verksam i Svenska Brukshundklubben. Jag har tränat och tävlat med hund mycket under den tiden. Sedan sommaren 2009 är jag återigen aktiv i SBK i och med att jag skaffade ny valp (läs mer under menyn Hundarna).

Datorerna
Dataintresset har varit stort sedan första PC:n kom in i hemmet, och den snabba utveckling gör ju att man måste ligga i för att hänga med.

Studier
Jag läste "på gamla dar" Desktop Publishing, webbdesign, webbprogrammering på NTI-skolan i Malmö. Jag har också läst nätverksteknik, hårdvara, serveradministration m.m. på Semcon Lund.

Jobben
Jag jobbade lång tid på Åkermans / Volvo Excavators. Efter det att företaget lagts ner växlade jag in på databranschen. Jag har under lång tid haft ett stort dataintresse. Jag har jobbat med hemsidor i många år, och sedan 1999 haft flera jobb och praktikplatser som webbdesigner och PC-tekniker. Sedan 1994 har jag arbetat som datautbildare för ABF Mellanskåne på kvällstid. Vill du veta mer så kontakta mig.